Aluminijumska vrata

Aluminijumska vrata u BANKO SISTEMI ponudi su zaista raznovrsna. Kod nas možete naći aluminijumska ulazna vrata, balkonska ALU vrata, kao i vrata od aluminijuma za druge namene. Za koja god vrata iz našeg asortimana da se odlučite, možete biti uvereni da će biti izrađena od najkvalitetnijih delova i materijala, a ono što je karakteristično za sva aluminijumska vrata iz naše ponude je to da se odlikuju modernim dizajnom, velikom čvrstoćom, dugotrajnošću i jednostavnim održavanjem.

aluminijumska vrata od aluminijumaAluminijumska vrata se mogu izrađivati od različitih hladnih profila i profila sa termo mostom, mogu se kombinovati sa mnogobrojnim dekorativnim panelima i kvakama, mogu biti eloksirana ili plastificirana u različitim bojama, a po potrebi mogu biti standardnih i vanstandardnih dimenzija, kao i jednokrilna, dvorkilna i višekrilna.

aluminijumska balkonska vrataU slučaju potrebe za dodatnom bezbednosti objekta u sva ALU vrata se mogu ugraditi jednostrane i obostrane kvake, kao i cilindri za zaključavanje ALU vrata.

Ono što je dosta specifično za aluminijumska vrata je i to da se mogu izrađivati u kombinaciji sa drvetom, pa tako prozori mogu izgledati kao da su izrađeni od drveta, dok zadržavaju karakteristike i performanse aluminijumskih.

U slučaju izrade ALU vrata sa staklenim površinama, sam izbor stakla igra značajnu ulogu u termo izolaciji, pa se tako u aluminijumska vrata mogu ugrađivati standardna dvoslojna stakla, kao i troslojna stakla ispunjena niskoprovodljivim gasom, najčešće argonom.