Garažna vrata i garažna rolo vrata u BANKO SISTEMI ponudi

Garažna vrata u BANKO SISTEMI ponudi pružaju veliku mogućnost izbora, od boja i dizajna pa sve do veličina koje mogu biti pogodne kako za klasične garaže, tako i za hale i magacine.

garažna vrataNajveću ponudu garažnih vrata u BANKO SISTEMI asotrimanu čine garažna rolo vrata, koja omogućavaju velike uštede u prostoru, funkcionalna su i zgodna za upotrebu. Pored toga što štede prostor ispred i unutar garaže, značajnu uštedu u prostoru obezbeđuju i u zoni plafona.

rolo vrata za garazuNaime, kontejner za skladištenje urolanih vrata pozicionira se iznad otvora, a u zavisnosti od potrebe može se postaviti sa unutrašnje ili spoljašnje strane.

Sva garažna rolo vrata izrađuju se od vrlo kvalitetnog i dobro zaštićenog aluminijuma, a poseduju mogućnost ugrađivanja pogonskog motora koji bez buke i većih vibracija može otvarati i zatvarati vrata. Ukoliko dođe do nestanka struje garažna rolo vrata imaju mogućnost da se jednostavno otvore rukom.

Zbog osobine da se namotavaju bez većih vibracija, garažna rolo vrata obezbeđuju dugotrajnost, a ukoliko je neophodno uraditi termo izolaciju garaže, BANKO SISTEMI nudi mogućnost izrade termo-izolovanih garažnih rolo vrata.

Svi elektromotori koje BANKO SISTEMI koristi za ugrađivanje u sisteme garažnih rolo vrata su atestirani, malih su dimenzija, ne stvaraju vibracije i pružaju komfor i sigurnost u korišćenju. U zavisnosti od potreba korisnika, pogonskim elektromotorom se može upravljati putem tastera, odnosno prekidača, kao i putem daljinskog upravljača.