PVC prozori

PVC prozori su poput ALU prozora energetski efikasni, otporni su na sve vremenske uslove, a prilagodljivi PVC profili različitih oblika, dimenzija i dizajna obezbeđuju da se ispoštuju svi standardi, kao i zahtevi klijenata i investitora, što praktično znači da je prozore moguće napraviti u bilo kom obliku. Bez obzira da li je reč o klasičnim kvadratnim ili četvrtastim oblicima, trouglastim, trapezastim, pa čak i lučnim i okruglim oblicima.

pvc profili u boji drvetaPVC prozori se najčešće izrađuju u beloj boji, ali ih je moguće izraditi i u mnogobrojnim drugim bojama. Pored klasičnih boja u BANKO SISTEMI ponudi nalaze se i različiti dezeni, poput dezena drveta ili aluminijuma, tako da prozori estetski mogu da se uklope i ne narušavaju izgled, čak i kada je reč o brvnarana, montažnim i klasičnim kućama, poslovnim zgradama, kao i mnogim drugim objektima.

U PVC prozore se ugrađuje termopan (termo staklo), koje može biti sa jednom ili dve komore, odnosno sa dva ili tri stakla.

PVC prozori imaju dosta prednosti. Kao prvo možemo izdvojiti da su prozori izrađeni od PVC profila dugotrajni i pouzdani, a možemo reći i da pružaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

PVC prozori u BANKO SISTEMI ponudi ispunjavaju sve zakonom definisane standarde, a sami prozori se mogu poručivati i izrađivati u različitim energetskim razredima, u zavisnosti od potreba investitora.