Trakaste zavese i rolo zavese

Trakaste zavese su dostigle veliku popularnost poslednjih godina i njihova primena se danas toliko raširila  da se trakaste zavese mogu naći čak i u stambenim objektima.

trakste zavese rolo zaveseTrakaste zavese su prvenstveno namenjene za pokrivanje i dekoraciju velikih površina, poput poslovnih i kancelarijskih prostora, ali su zbog svoje atraktivnosti, dizajna i široke palete boja počele da se koriste u stambenim prostorima.

Ono što je karakteristično za trakaste zavese je to da se izrađuju od antistatik materijala, zbog čega imaju svojstvo odbijanja prašine i nečistoća, a to ih činim i zgodnim za održavanje.

Plastificirana tkanina od koje se prave trakaste zavese presvučena je nezapaljivim slojem, tako da materijal ima veću otpornost na vatru, a široka paleta boja u kojima se trakaste zavese proizvode, čini ih neodoljivim detaljem svakog enterijera.

Rolo zavese

Rolo zavese se poput venecijanera ugrađuju u okvir rama samog prozora, ali se u zavisnosti od potreba mogu ugrađivati i na plafon, kako bi zavesa pokrila celu površinu otvora. Rolo zavese se izrađuju u širokom spektru boja, predstavljaju praktičnu zaštitu od svetlosti, ali su istovremeno i moderan dekor svakog prostora.

Za sve dodatne informacije o trakastim i rolo zavesama uvek nas možete kontaktirati. Rado ćemo vam izaći u susret i nastojati da otklonimo sve nepoznanice.