Sigurnosna vrata – Izrada i montaža ulaznih i sobnih vrata

Sigurnosna vrata

sigurnosna vrata blind vrataSigurnosna vrata i sobna vrata u BANKO SISTEMI ponudi nude širok izbor mogućnosti, kako u pogledu dizajna, tako i u pogledu bezbednosti.

Sigurnosna vrata se mogu naći u varijantama sa jednom ili sa dve brave, zatim vrata sa bravama koja koriste kasa ključ, ili kodirani cilindar, mogućnost izbora različitih debljina zaštitnih limova, dekorativnih obloga i kvaka.

Sobna vrata i vrata za unutrašnju upotrebu

Sobna vrata odnosno vrata za unutrašnju upotrebu izrađujemo od različitih materijala, pa tako u BANKO SISTEMI ponudi možete naći sobna vrata od punog drveta, sobna furnirana vrata, PVC vrata i ALU vrata.

U zavisnosti od materijala izrade, sobna vrata se mogu naći u mnogobrojnim bojama i nijansama. Ona se mogu farbati i bajcovati po želji, presvlačiti različitim oblogama, mogu se plastificirati, pa i eloksirati.

Prilikom izbora sobnih vrata i drugih vrata za unutrašnju upotrebu, korisnik može izabrati i ručke, okove, pervaz lajsne, kao i mnoge druge stvari, u zavisnosti od same namene vrata.

Zbog kompleksnosti i šarenolike ponude sigurnosnih i sobnih vrata najbolje je posetiti BANKO SISTEMI izložbeni salon, kako bi u konsultacijama sa našim stručnjacima došli do rešenja koje će zadovoljiti potrebe vašeg prostora, kako po funkcionalnosti i izgledu, tako i u pogledu cene i kvaliteta.