Venecijaneri za prozore i vrata

Venecijaneri u BANKO SISTEMI asortimanu izrađuju se od kvalitetnih aluminijumskih lamela različitih boja, zbog čega poseduju dobru osobinu prilagođavanja različitim prozorima, balkonskim vratima i drugim staklenim površinama.

venecijaneri za prozore i balkonska vrataGarnišne koje se koriste za izradu venecijanera su zaštićene plastifikacijom, a kao i lamele, mogu se naći u različitim bojama.

Venecijaneri su vrlo pogodno rešenje, kako ekonomski tako i funkcionalno, vrlo su jednostavni za montažu i daju poseban šmek svakom prostoru.

Pored toga što se mogu montirati na vrata i prozore, venecijaneri se mogu postavljati i na krovne prozore, bez obzira pod kojim se uglom nalazi staklena površina.

Venecijaneri se montiraju sa unutrašnje strane prozora, izrađuju se po meri kako bi bili taman širine i kako bi mogli da se montiraju u sam okvir prozora.

Proces montaže je prilično jednostavan, zbog čega se kupci često sami angažuju oko montaže venecijanera, mada neretko ima i kupaca koji nemaju dovoljno slobodnog vremena, te poslove montaže ipak prepuštaju nama.

Ukoliko imate bilo kakavih dodatnih pitanja ili nejsnoća oko venecijanera, slobodno nas kontaktirajte, a naš stručan tim će se potruditi da vam otkloni sve nedoumice, kao i da vam da savete i informacije koje mogu biti od značaja za izradu vaših venecijanera.